Aikuis-, poikas- ja munaerien saatavuus

Tässä artikkelissa ajankohtaisia tietoja lintujen ja munien saatavuudesta sekä mahdollisista toimitusreiteistä.
Lintujen kohdalla voi olla merkintä varattu, mutta aina kannattaa kysyä, koska joskus tulee myös muutoksia määriin tai peruutuksia. Syntymäaika on arvio ja siinä voi olla päivän tai korkeintaan kolmen päivän ero.

VUOSI 2021:

Aikuiset:
Syksyn ja talven 2021-2022 varauksia otetaan vastaan. 
Peltopyyaikuisia ei ole myytäväksi keväällä 2021.
Munivia kanoja ja siitoskukkoja saatavilla 1.3. alkaen. 

Poikasten syntymäajat:
Fasaani n. 10.5. pääosin varattu
Fasaani n. x.5., n. 5.6.

Näistä vielä myytävissä pieniä määriä.

TARJOUSERÄ;
xx

Munat 2021 kevät:
Saatavilla juhannukseen asti tai kunnes emokanta on luovutettu asiakkaille.  Tänä vuonna tarvittaessa useiden tuhansien munien toimitukset mahdollisia!

Ilmaiskuljetusreittejä:
Ilmoitetaan ja sovitellaan reittejä myöhemmin kysynnän ja henkilökunnan liikkumisen perusteella.

Poikasten ja aikuisten kuljetuksista:
Aivan pienten poikasten kuljetus onnistuu lähes aina tappioitta. Isompien poikasten ja aikuisten kuljetuksissa voi syntyä tappioita. Erityisesti
hellekeleillä ilmastoimattomalla ajoneuvolla vaara on oleellinen pitkillä matkoilla (yli 150 km). Jos asiakkaalla ei ole omia linnunkuljetushäkkejä, niin linnut pakataan iästä ja määrästä riippuen joko pahvilaatikoihin, juuttisäkkeihin tai riistakuljetusmuovilaatikoihin. Laatikoiden määrä riippuu asiakkaan tarpeista, tiloista ja säästä. Joillakin lajeilla kuten peltopyyllä on säkki aikuisilla linnuilla paljon parempi siirrossa, sillä säkissä ne eivät pääse riitelemään samalla tavalla kuin laatikossa. Otimme käyttöön Kiinasta tilatut riistalintujen kuljetuslaatikot vuonna 2015, joita ovat asiakkaat voineet myös lunastaa sopimushintaan.