Aikuis-, poikas- ja munaerien saatavuus

Tässä artikkelissa ajankohtaisia tietoja lintujen ja munien saatavuudesta sekä mahdollisista toimitusreiteistä.
Lintujen kohdalla voi olla merkintä varattu, mutta aina kannattaa kysyä, koska joskus tulee myös muutoksia määriin tai peruutuksia. Syntymäaika on arvio ja siinä voi olla päivän tai korkeintaan parin päivän ero.

VUOSI 2020:

Aikuiset:
Syksyn ja talven 2020-2021 aikuistoimitukset 90 % varattu fasaanien osalta. Lisäksi pieniä määriä voi palautua myyntiin tammikuun toimitusten jälkeen.
Peltopyyaikuisia ei ole myytäväksi keväällä 2020.
Munivia kanoja ja siitoskukkoja saatavilla 1.6. alkaen. LOPPU!

Poikasten syntymäajat:
Fasaani 19-26.5.2020
Fasaani 13.6.2020

Näistä vielä myytävissä pieniä määriä.

TARJOUSERÄ;
xx

Munat 2020 kevät:
Saatavilla pieniä määriä toukokuun loppuun asti kunnes emokanta on luovutettu asiakkaille. Munat varattu 14.5.2020 asti kaikki. LOPPU!

Ilmaiskuljetusreittejä:
Ilmoitetaan ja sovitellaan reittejä myöhemmin kysynnän ja henkilökunnan liikkumisen perusteella.

Poikasten ja aikuisten kuljetuksista:
Aivan pienten poikasten kuljetus onnistuu lähes aina tappioitta. Isompien poikasten ja aikuisten kuljetuksissa voi syntyä tappioita. Erityisesti
hellekeleillä ilmastoimattomalla ajoneuvolla vaara on oleellinen pitkillä matkoilla (yli 150 km). Jos asiakkaalla ei ole omia linnunkuljetushäkkejä, niin linnut pakataan iästä ja määrästä riippuen joko pahvilaatikoihin, juuttisäkkeihin tai riistakuljetusmuovilaatikoihin. Laatikoiden määrä riippuu asiakkaan tarpeista, tiloista ja säästä. Joillakin lajeilla kuten peltopyyllä on säkki aikuisilla linnuilla paljon parempi siirrossa, sillä säkissä ne eivät pääse riitelemään samalla tavalla kuin laatikossa. Otimme käyttöön Kiinasta tilatut riistalintujen kuljetuslaatikot vuonna 2015, joita ovat asiakkaat voineet myös lunastaa sopimushintaan. Tilasimme kiinasta uuden ison erän poikaskuljetuslaatikoista, joten niitä riittää myytäväksi asti pitkään. Olemme toimittaneet 100-200 linnun eriä tarvittaessa myös tilaajalle kotipihalle asti.