Toiminnastamme vuonna 2024

Munat 2024 kevät:
Saatavilla kesäkuun loppuun asti.  Joka vuosi tarvittaessa ja sovittaessa ajoissa useiden tuhansien munien toimitukset mahdollisia!

Poikasten syntymäajat:
Fasaanin poikaserät pääosin jo varattu.  Pieniä ylijäämiä voi tulla vielä.

Aikuiset:
Syksyn ja talven 2024-2025 fasaanivarauksia otetaan vastaan.
Munivia fasaanikanoja ja siitoskukkoja on rajoitetusti saatavilla vuonna 2024. Näitä ylivuotisia kevään 2023 lintuja on ehkä myynnissä myös syksyllä. 

Peltopyyaikuisia ei ole myytäväksi keväällä 2024, poikasia kasvatetaan varausten perusteella mutta ylijäämää voi kertyä, KYSY!

Viiriäisiä ollut saatavilla pieniä määriä aiemmin mutta minkki tappoi emokannan v. 2022. Ei saatavilla vuonna 2024.

Ilmaiskuljetusreittejä:
Ilmoitetaan ja sovitellaan reittejä myöhemmin kysynnän ja henkilökunnan liikkumisen perusteella.

Poikasten ja aikuisten kuljetuksista:
Aivan pienten poikasten kuljetus onnistuu lähes aina tappioitta. Isompien poikasten ja aikuisten kuljetuksissa voi syntyä tappioita. Erityisesti hellekeleillä ilmastoimattomalla ajoneuvolla vaara on oleellinen pitkillä matkoilla (yli 150 km). Jos asiakkaalla ei ole omia linnunkuljetushäkkejä, niin linnut pakataan iästä ja määrästä riippuen joko pahvilaatikoihin, juuttisäkkeihin tai riistakuljetusmuovilaatikoihin. Laatikoiden määrä riippuu asiakkaan tarpeista, tiloista ja säästä. Joillakin lajeilla kuten peltopyyllä on säkki aikuisilla linnuilla paljon parempi siirrossa, sillä säkissä ne eivät pääse riitelemään samalla tavalla kuin laatikossa. Otimme käyttöön Kiinasta tilatut riistalintujen kuljetuslaatikot vuonna 2015, joita ovat asiakkaat voineet myös lunastaa sopimushintaan tai lainata

Käyttövalmis laatikko
Riistalintujen kuljetuslaatikko kasattuna
cof
Kaksi kuljetuslaatikkoa sisäkkäin

Lisää otsikkotekstisi tähän